2 Ocak 2010 Cumartesi

Pek yahşi...



Yılın ilk günü bol bol güldüm zira Yahşi Batı'yı izledim.Çok keyifli bir filmdi.Gerek mekanlar , gerek kostümler ve efektler olsun muhteşemdi.Cem Yılmaz bunu da çok iyi başarmış.Belden aşağı espriler vardı ama bir o kadar da ince espriler vardı. Örneğin: Brokeback ' li kovboy ve tavuk ekmek satmaları üzerine KFC nin kurucusunun şerif olarak çıkıvermesi gibi... Cem Yılmaz yine çok iyi bir iş çıkarmış.Filmin sonundan da bir devam filminin gelebileceğinin sinyallerini alıyoruz :)

12 yorum:

gillerprensi dedi ki...

filmi merakla bekliyorum. ilk gün biletler önceden tükendiği için izleyemedik ama ileriki günlerde izleyeceğiz:D

Adsız dedi ki...

Yazılarınızın altındaki el yazısı "dalgaları aşmak" imzayı yazılarınızın altına nasıl ekliyorsunuz. İlgili siteye gittim ben de yaptım yalnız orada ID: numaraları kaopyaladım. Ama bunnu bloğumda nasıl uygulayacağım anlayamadım. Bir yorumla bana yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

bende ızlemek ıstıyorummm.

Dalgaları Aşmak dedi ki...

İzleyin izleyin sevgili dolunay ve eeyore :)Esprilerden iki örnek verdim sadece :)Hele "bir apaçi ağlıyor" şiiri var ki :)bütün esprileri sıralamadan durayım:)

Recep Altun blogunuza mesaj bıraktım :)

Adsız dedi ki...

"değirmenden mektup var" isimli bloğun sahibiyim, benim adım soyadım: Recep Altun. dijital imza ile ilgili yardım isteğime hemen cevap vermeniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Varolun. Allah'a emanet olun. Sağlıcakla kalın.

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Rica ederim Recep bey.Sizde sağolun :

ahmetalper dedi ki...

Filme gitmeden filmin başlangıcı nasıl olacak diye düşünüyordum.Gidince de filmin girişi ile hayal kırıklığına uğradım.Daha sonraları ingilizce konuşmalar çoğalınca tekrar tedirgin oldum.Sinemaya gelenlerin hepsi İngilizce mi biliyorda İngilizce kullanılıyor diye Cem Yılmaz'a kızarken bir anda dil seçimi ile karşılaştık ve filmi o dakikadan sonra türkçe izlemeye başladık.Bir de 10 dakika ara meselesi var.Filmin içindeki olayla ilgisi olmayan 3 bölümden sadece bu "10 dakika ara" kısmını beğendim.Çok fazla ince espri var.Bu da filme güzellik katmış.Benim gittiğim sinemada espriler biraz geç anlaşılsada çok hoş bir hava oluşturmuştu.Keşke küfür ve erotik olmasa.Küfürsüz de film çekebilirler ama bir türlü yönetmenler, yapımcılar kabullenmek istemiyorlar.Bu gidişle sinemada küfür müziğin yerini alacak.
İzleyecek olanlara iyi seyirler.
Bir de Cem Yılmaz'ın EN iyi filmi önyargısı ile gitmeyiniz bana göre hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.İyi olmasına rağmen En iyisi değildi.

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Dil seçimi seçeneği çok hoştu Ahmet Alper :)benim izlediğim salondada o güzel esprilerden çok küfürlerde kahkahalar patladı maalesef.En iyi diye bir durum sözkonusu değil dğer filmleri gibi Cem Yılmaz'ın iyi bir filmdi.Ben kendi adıma çok güldüğümü söyleyebilirim :)Bence Cem Yılmaz'ın en iyi filmi Hokkabaz.

ahmetalper dedi ki...

Bende güldüm -bu dönemde ÖSS öğrencisi olarak- bu bana iyi geldi.

Hokkabaz filmini bende yazacaktım en iyisi diye ama sen yazmışsın. :)

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Şimdiden başarılar diliyorum Ahmet:)Kolay gelsin, zor bir dönemdesin.Dilerim hedefine ulaşırsın.

bilge dedi ki...

gitmedim daha evden cıkacak durumda değilim iyileşir iyileşmez gideceğim..sevgilerimle..

HURDACI dedi ki...

İzledim ben de,çok yahşi idi gerçekten :)